Anbefalinger

Anbefalinger

(fra Københavns Professionsskole)

Kasper har en sælsom og dybt inspirerende måde at gribe sine foredrag an på. Man bevæges og får et følsomt blik ind i en måde at se på verden på, som man måske ikke lige havde overvejet før fordi den er unik og kreativ og skabt i mødet med de mennesker Kasper holder foredrag om og jeg fristes til at sige med, fordi han har en skærpet sans for hvordan hans publikum reagerer og interagerer med de ord han på forhånd har formet, men som får smag af samværet.

Bare det at skrive denne lille slags anmeldelse af Kaspers foredrag, som han holdt for et hold pædagogstuderende og mig, der til dagligt underviser dem på Københavns Professionshøjskole gør, at jeg kommer i et helt poetisk hjørne, da det for mig er det der skal til for at beskrive hvilken oplevelse det var at få besøg af ham.

Jeg sidder tilbage med en følelse af ydmyghed over det han præsterer og samtidig en frustration over samfundets indretning der har begrænset, diagnosticeret og kategoriseret … men alligevel er alt også godt og i hvert fald godt nok, for ellers havde vi ikke haft dette smukke sælsomme møde. Tak for at udvide min mentale horisont for en stund. Det var kærkomment! – I øvrigt taler de studerende stadig om hvor spændende det var at have dig på besøg. God vind fremover!

KH Aubree Lyzzet Vikkychristina Lindberg

KONTAKT

Telefon: +45 20974603

Email: kaspernorgaard200@outlook.com

Pris efter aftale

Åbningstider

Mandag – Fredag: 7:00 – 16:00

Lørdag: 8:00 – 15:00

Søndag: 8:00 – 14:00

FØLG OS

Copyright © Brandstationen